laupäev, 19. märts 2011

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Senaator 2010 nominent - Olavi Tammemäe



AUHINNA ALBUM
B3 JCI Estonia Aasta Senaator
Nominent: Olavi Tammemäe #56215
Esitaja: JCI Toompea

Olavi on soe ja sõbralik kaaslane, üks kolmest JCI Toompea Olavist ning rännumees. Isegi tema meiliaadress viitab sellele- rannumees@gmail.com .

Olles kojas selle loomisest alates on ta pidanud erinevaid ameteid. Teiste hulgas on ta olnud Toompea koja president aastal 1994 ja Eesti koja Senati president aastal 2002. Tema huvideks on taktikaline laskmine, mägimatkamine ja matkamise jäädvustamine.

JCI põhimõtete levitamine.

Isiklik panus noorte liikmete arendamisse.

Jätkuv toetus JCI-le. Oma südames on ta JCI-d kogu aeg kandnud. Pärisel tuli ta meile appi, et korraldada JCI Toompea Aastakonverentsi 2009. Tuli ja jäi! Aastakonverentsil oli vapustav õhtujuht ja ürituse kaasorganiseerija. Sellele järgnes koolitus ”Kliimamuutused- mis on toimunud ja toimumas, kuivõrd see mõjutab meie tegemisi” Küsimusi oli palju, sh. uskumused ja teaduslikud faktid, mida räägivad poliitikud ning kuivõrd põhjendatud see on, ning mida saan mina ise teha. Osavõtt oli aktiivne ning kaheksa noort inimest sai jagada omi mõtteid ja kogemusi.

Eeskuju ja innustus. Oma koolitustel ei anna Olavi vastuseid, vaid suunab igat inimest ise endast neid otsima ja analüüsima.


Meil on siiralt hea meel, et Olavi on meiega ja usume, et oma tegevusega on vääriline laureaat Aasta Senaatori tiitlile!


JCI Toompea


Kommentaare ei ole: