pühapäev, 1. aprill 2012

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Liige 2011 nominent Piret Naber

Piret on olnud JCI Toompea aktiivne liige alates 2005 aastast ning tegutsenud ka vastutavatel ametikohtadel koja juhatuses- VP IND ja EVP. Pea ükski aasta pole möödunud ilma osalemiseta mõnes kojale olulises projektis. Alati valmis kaasa lööma- ja aitama, ning seda oma töö ja perekonna kõrvalt. Lisaks laulab Piret veel kammerkooris Studium Vocale ning tegutseb pereportaalis Netiemme.

Pireti elu moto on: ”Jagatud mure on pool murest, aga jagatud rõõm on topelt rõõm!”
Toetus JCI Toompeale ja - Estoniale
2011 aastal võttis Piret oma õlule Tervisekonverentsi projekti eestvedamise. Vaatamata mõningale skepsisele, läks konverents hästi korda, aitas suurendada inimeste teadlikkust oma tervise eest hoolitsemisel ning tõi kindlasti tuntust ka JCI-le. Läbi Tervisekonverentsi on Toompea koda saanud endale nii mõnegi uue huvilise, kellest tulevikus loodetavasti ka tubli koja liige saab. Tervisikonverentsi korraldusmeeskond iseloomustab Piretit kui head meeskonnajuhti, kes lahendas kergelt jooksvaid küsimusi ning seisis hea konverentsi toimumiskoha eest.


Piret on meie koja võrkpalli võistkonna raudvara. Igal aastal annab ta oma panuse Toompea pallurite tiimis JCI Rannavolleturniiril. 2011 aastal osaleti Tervisekonverentsi korraldajate võist-konnaga.


Eelmisel aastal lõi Piret kaasa ka ”uue koja” loomisel. Alates kevadest toimusid 1-2 korda nädalas  ansambli Kõlakoda proovid kus lood pandi jup-jupi haaval kokku ja lisaks anti kõigile ka ”kodutöö”. Kõlakojast kujunes esimesest loost alates jci-kate uus lemmikbänd, mis ”rokkis sokid jalast nii laval kui lava ees”.  Koos teise Toompea kodalase, Siiri Põldariga, sai Kõlakoja ridades esinetud nii JCI Estonia Aastakonverentsil, kui Presidendi-ballil ja sekka ka mujal. Lisaks Piretile ja Siirile, osalesid ansamblis veel Inger Lill, Ardo Reinsalu, Mario Naberkov, Jaanus Vaher ja Holger Koot.

Toetus JCI avalikule mainele
Pireti korraldatud Tervisekonverents oli JCI-st väljapoole suunatud üritus. Kindlasti aitasid JCI tuntuse suurenemisele kaasa ka Tervisekonverentsi raadioreklaamid ja -bännerid erinevatel veebilehtedel.

Tunnustus koja poolt
Niimoodi iseloomustab Piretit JCI Toompea noorliige Piia Porr:
...kui ma kuulen kusagil seltskonnas nime Piret Naber, tuleb mulle kohe kerge naeratus näole. Piret oli Tervisekonvernetsi projektijuht ja minulgi oli heameel kuuluda sellese tiimi kes seda korraldas. Meie tiimi kokkusaamistel polnud kunagi küsimust kas keegi tuleb, Piret suutis alati meid koos ja töövaimus hoida. Tema enesekindlus on edasiviiv jõud, tema otsekohesus on eelis mida paljudel ei ole. Ausus ja julgus tunnistada alati tõde, on see siis valus tõsiasi või rõõmus teade, on olnud alati Piretile omaseks jooneks. Eesmärgid seatud, viib ta ka need alati lõpule, üle laipade ei lähe, leiab alati õige tee, et asi lõpule viia. Kui on vaja kedagi usaldada, siis on see Piret. Diskreetsuse , aususe, ja sõbralikkusega on ta ära teeninud tunnustuse. Kui mina astusin Toompea koja ridadesse, olin kahtleval seisul- kas see on õige koht. Olles Piretiga koos projekti teinud , oli just Piret üks põhjus miks ma kotta jäin. Tundsin alati tuge kui vajasin selget mõtlemist. tema tedmised ja kogemused elust on teinud temast ühe särava tähe minu taevas, kuhu vaadata kui kurb on meel, kuhu vaadata kui mõistus otsas, kuhu vaadata kui tuju hea!”

JCI Toompea tunnustas Piretit kui JCI Toompea Parim Liige 2011 ning koos Siiri Põldariga valiti nad ka JCI Toomepa Aasta Üllatajateks. Pireti korraldatud Tervisekonverents 2011 aitas kaasa nii Toompea kui ka Eesti koja tuntuse suurendamisele ja tõi kotta juurde uusi huvilisi.

2012 aastal ei jää Piret loorberitele puhkama, vaid on juba pannud oma õla alla uuele JCI Toompea projektile ”Koos Kooli”.

Soovime, et selliseid inimesi nagu Piret, oleks kojas ainult rohkem, meie jaoks on ta asendamatu!


JCI Toompea

Kommentaare ei ole: