laupäev, 13. aprill 2013

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Treener 2012 - Marju Raadik-Kantsik


Väga hea meel on kirjutada siia blogisse neid ridu - palju õnne Marju! Sa oled kuhjaga ära teeninud tunnustuse JCI Estonia Aasta Treener 2012! 

Aga viskame pilgu peale sellele, mida Marju on teinud? Alustame veidi kaugemalt....

Kes on Marju? :-)

Marju on ema Liisale ja Kaurile ning abikaasa Janekule. Tegu on ka hea kolleegiga (finantsjuhtimise spetsialist) ettevõtte Ivard meeskonnas. Kuigi JCI-s teatakse Marjut usina ja kirgliku koolitajana, ei ole see tema põhitöö. Kuid nii mõnedki koolitused on saanud tehtud ka Tipa Tapa Konsultatsioonide kaudu.

Koolitusteemasid on päris mitmeid. Näiteks JCI Presenter (esinemisoskuste koolitus), JCI Trainer ja JCI Admin - koolitajaks õppimise ja koja juhtimise koolitused. Tegu on JCI ametlike koolitustega. Marju enda loodud koolitusteks on "Kuidas anda tagasisidet?" ja "Kuidas ennast esitleda - liftikõne".

Marju on JCI senaator nr 71689, ta oli 2012 aastal JCI Estonia Treeninginstituudi direktor, juhtis 2010 aastal koos Heidi Kakkoga Consious Leadership konverentsi meeskonda ja oli JCI Estonia VP 2004 aastal.

JCI Toompea ridades on Marju alates selle sajandi algusest. Kogemusi on ammutatud nii VP, EVP kui Presidendi ametis.

Miks Marju meile meeldib?

Tema poole võib alati pöörduda ja toetab hea nõu ja ka tunnustusega. Ta on alati sõbralik.

Marju näitab eeskuju - koolitab Eestis ja välismaal. On olnud peakoolitajaks rahvusvahelistel JCI konverentsidel ja aitand alustada ka uusi JCI koolitusprojekte.

Marju toetab uus algatusi - JCI COC Akadeemia Eestis läbiviimine, JCI Eesti Akadeemia loomine ja JCI Väitlusklubi loomine.

Millega paistis Marju silma 2012 aastal?

Esiteks roll Treeningistituudi direktorina
  1. Kogenud koolitajana innustas ja toetas JCI kaaskoolitajate ja läbi selle liikmete arengut
  2. Jätkas JCI Koolitajate klubi tegevust ja eestvedamist
  3. Toetas ja aitas käima lükata JCI Väitlusklubi
  4. Mõju liikmeskonna arengule ja kasvule

Teiseks koolitamised välismaal
  1. JCI Presenter - EC2012 Braunschweigis peatreenerina. Lisaks koolitused JCI Läti ja JCI Leedule. 
  2. 9 aasta järjepidev protsess - Marju õppis koolitajaks 2003 Istambuli EC-l Prime koolitust läbides. 9 aastat hiljem kutsuti ta EC2012 JCI Presenteri peakoolitajaks. See on hea märk üldisest planeerimisest ja läbiviimisest.
Marju oli treeneriks ka COC Akadeemias ja JCI Nordic Academys

Peeter Tars, COC korraldustiimi juht: "Marju andis olulise panuse koolitajana. Rahvusvaheline seltskond oli kaasatud tegevusse. Kõik laabus suurepäraselt"

Siim Lepisk, Noric Academy peakorraldaja: "Marju oli üks võtmeisikuid selle vägeva sündmuse õnnestumisel. Tema panust ei ole võimalik alahinnata. Tänu Marju inspiratsioonile astusin tema mantlipärija ehk JCI Estonia Training direktori positsiooni."

Lisaks viis Marju läbi JCI Estonia Akadeemia välikoolitusi.

Kuid milline areng on toimunud 4 aasta jooksul?

Marju oli Aasta Treeneri nominent ka 2008 aastal. Vaatame nüüd, milline on olnud koolitaja isiklik areng selle aja jooksul.

MARJU ON KOGENUM - on andnud oluliselt rohkem koolitusi, alates 2008 aastast 200 koolitustundi ca 1000 inimesele.

MARJU ON TARGEM - ise õppinud juurde, koolitanud 8 erineva peatreeneriga üle maailma, koolitanud 9 erinevas Euroopa riigis.

MARJU ON TEADLIKUM - tänu eelnevale kahele on ta ülesandeks võtnud osalejad mõtlema panna ja ise rohkem kuulata, kui õpetada.

Eelneva kokkuvõtteks

Meie, juhioskuste parim kool, usume et Marju panus JCI kogukonna arendamisse ja tema enda isiklikku arengusse väärib JCI Estonia Aasta Treener 2012 tiitlit! :-)


Ja hea meel on ka selle üle, et esmakordselt esitas JCI Toompea auhinnakomisjonile lugemiseks kaks ühel lehel mõttekaardina koostatud auhinnaalbumit (Aasta Senaator Elmo ja Aasta Treener Marju).

Veelkord õnnitlused värskele (taaskordsele) aasta treenerile!
Kena kevadet!

Kaido Irval

Kommentaare ei ole: