laupäev, 14. märts 2015

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Noorliige 2014 nominent Anna-Mari Oomer

AUHINNA ALBUM
B6 JCI Estonia Aasta Noorliige
Nominent: Anna-Mari Oomer
Esitaja:       JCI Toompea

Tunnustus- Noorliikmele silmapaistva tegevuse eest

Anna-Mari on JCI  Toompea koja tegevustes kaasa löönud juba üle kahe aasta, kuid ametlikult liikmeks astus 2014 aastal. Anna-Mari on algusest peale olnud äärmiselt aktiivne erinevatest koja üritustest osa võttes ning alati oma nõu ja jõuga toeks olnud erinevate projektide tegemisel. Eriti südamelähedane teema on talle meie koja jätkusuutlikus ehk juurdekasv.

Tulemuslik osavõtt koja projektide juhtimisest

Mängleva kergusega andis Anna-Mari oma „jah“  sõna Toompea suurürituse Battle of the Baltics (BoB) projektijuhiks hakkamisel. 2014 suvel leidis aset kaks päeva kestev rahvusvaheline vanade tradtsioonidega twinning üritus, mille raames said Eestis kokku Toompea koja sõpruskojad neljast riigist, kaugemad külalised olid kohale tulnud lausa Türgist. Üritus viidi äbi Mental Institution teema all, palun tutvuge meie haigla personali ehk korraldusmeeskonnaga J.

Osavõtt koja üritustest- JCI Toompea üks aktiivsematest koja üritustest osavõtjaid on kindlasti Anna-Mari, tema ürituste pagasisse mahub 3 aastakonverentsi, 3 presidendi balli, 3 JCI Toompea valimisüldkogu, 2 suvepäevad, 1 kevadkonverents, Euroopa Konverents Maltal, Sõpruskoja külastamine Mariehamnis (delegatsiooni juht!), mitmed matkad, sünnipäevad, spordiüritused ja lõputul arvul üldkogusi. Igati eeskujulik käitumine 2015. aasta JCI Toompea VP Sociali poolt!

Uute asjalike liikmekandidaatide kaasamine kotta- Anna-Maril õnnestus EC-le Maltal kaasa kutsuda inimesi, kes polnud ennem seda JCI-st kuulnudki - tänaseks on need 2 õnnelikku juba Toompea juhatuses. Sama hästi läks BoBi korraldsutiimi kaasatud uutel huvilistel, kelles samuti on täna osad juhatusse kaasatud ning osad aktiivsed liikmekandidaadid. Anna-Mari on tõeline koja magnet, kokku viis uut jcikat  ning veel mitmeid  huvilisi!

Innovaatilisus koja projektiideede väljatöötamisel- Kuna Anna-Mari on JCI Toompea üks aktiivsemaid liikmeid, siis on ta osalenud paljude projektiideede ajurünnakutel ning sellega oma panuse uute ja innovaatiliste ideede leidmisele andnud. Lisaks oli tema idee ka BoB uuesti taaselustada, kuna vana hea traditsioon oli mitmeks aastaks unustuste hõlma vajunud.


Toompea koda hindab Anna-Mari panust kõrgelt ning ta on valitud Toompea koja aasta noorliimeks, aasta magnetiks ning tema korraldatud BoB valiti parimaks koja projektiks! Anna-Mari moto koos stiilinäitega - Üks kõigi ja kõik ühe eest! J

Kommentaare ei ole: