laupäev, 14. märts 2015

AUHINNA ALBUM: B8 JCI Estonia Aasta Magnet



AUHINNA ALBUM
B8 JCI Estonia Aasta Magnet


Nominent:   Anna-Mari Oomer
Esitaja:       JCI Toompea

Tunnustus Liikmele, kes on kõige enam toonud auhinna-aasta jooksul juurde uusi liikmeid või liikmekandidaate  
Anna-Mari tuli Toompea kotta huvilisena ca kaks aastat tagasi, ajal mil koda oli jõudnud punkti, kus vanem liikmeskond oli aktiivsemad perioodid selja taha jätnud ning uut pealekasvu juurde ei olnud tulemas. Tänaseks on Toompea koda teinud 180 kraadise pöörde ning ollakse taaskord võimsal tõusulainel. Suuresti on selles oma osa ka Anna-Maril.
Aasta algas juba jaanuaris, kui käidi Ahvenamaal oma sõpruskoja 50ndal juubelil. Anna-Mari võttis sinna kaasa Triinu, kes ei olnud selleks ajaks palju JCI-st kuulnud. Rahvusvahelised üritused aitavad alati kõige kiiremini aru saada, mis asi on JCI. Triin lõi meiega kaasa aktiivselt kuni suveni, kui otustas aastase puhkuse Austraalias teha, kuid ka sealt kaugelt hoiab ta meil silma peal ning on pannud ennast juba kirja käesoleva aasta suvepäevadele.


Kaks uut huvilist võeti kaasa ka Maltale, Euroopa Konverentsile, et näidata, kuidas asi ikkagi rahvusvaheliselt toimib.

Kuna Anna-Mari ise on äärmiselt aktiivne kõikidest koja üritustest ja projektidest osa võtma, siis paljud huvilised, kes ei ole Anna-Mar kaudu kotta tulnud on hiljem tunnistanud, et Anna-Mari on olnud just see, kes on oma aktiivse pealehakkamisega ja rõõmsa olekuga innustanud neid kojaga liituma. Anna-Mari on 2015 a VP Social ning tema üheks eesmärgiks on koda veelgi kasvatada ning aktiivselt huvilistega tegeleda, et iga üks leiaks omale kojas midagi.


2014. aastal liitus JCI Toompea liikmetega tänu Anna-Marile kaks inimest: Agnes Leemet ja Marilyn Post. Lisaks said 2014. Aastal JCI Toompea liikmekandidaatideks tänu Anna-Marile kolm inimest: Salome Virkus, Dirgis Kaarlõp ja Sandra Hion.

Neli inimest on leidnud oma koha JCI Toompea juhatuses: Agnes Leemetist sai JCI Toompea 2015. aasta VP International, Dirgis Kaarlõp on omale võtnud Treasury ametikoha ning Marilyn Post on JCI Toompea 2015. aasta sekretär. Lisaks on liikmekandidaadina juhatuses Salome Virkus, kes valiti JCI Toompea 2015. aasta tantsudirektoriks, et tants sel aastal ei lõpeks!
Toompea koda hindab Anna-Mari panust kõrgelt ning ta on valitud Toompea koja aasta noorliimeks, aasta magnetiks ning tema korraldatud BoB valiti parimaks koja projektiks.
 Võime kindlalt väita, et tänu Anna-Marile on JCI Toompea read uuenenud igati positiivses suunas. Ilma temata ei oleks selle aasta juhatuse koosseis võimalik olnud ning seeõttu usume, et Anna-Mari väärib igati tunnustust! Juba on näha, et lumepall on veerema läinud ning uued liikmed on omakorda hakanud Toompea koja ridu täiendama!

Kommentaare ei ole: