laupäev, 12. märts 2016

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Noorliiga 2015 nominent Sandra Hion

 
AUHINNA ALBUM B6 JCI Estonia Aasta Noorliige
Nominent:      Sandra Hion
Esitaja:        JCI Toompea

Sandra on kojas liige olnud alates 2015. aastast. Tänaseks on tast kasvanud tulihingeline jci-kas, kes kannab 2016. aasta JCI Toompea EVP tiitlit. Sandrast on kujunenud teada-tuntud jci-kas, kes ei ole nõus tegema järeleandmisi, vaid soovib alati saavutada maksimumi. Sandra pakub alati oma abi ja nõu kõigile ja kõiges, ikka selleks, et tulemus oleks maksimaalselt hea. Sandra on võtnud oma missiooniks viia Eestist euroopa- ja maailmakoja ette kohalik heategevusprojekt, millega näidata tervele JCI-le, et Eesti koja inimesed on vägevad!

Osavõtt koja üritustest        
KEKO 2015, Nordic Inspiration konverents, JCI Estonia koostööprojekt JCI Malta Small Talk, JCI Fresh-UP 2015,
JCI Estonia Presidendiball 2015 ning lisaks lugematul hulgal väiksemaid kojaüritusi.
 
Tulemuslik osavõtt koja projektide juhtimisest
JCI huvilise esimestest päevadest asus Sandra kaasa tegema Battle of the Baltics korraldusmeeskonnas. Tema initsiatiivil sai paika pandud kogu ürituse plaan, ajakava ja logistika. Järgmisena võttis ta enda peale JCI Toompea valimiste üldkogu kaaskorraldamise, kus ta suutis taaskord ürituse logistika, ajaplaani ja kava eest hea seista. Edasi võttis ta südameasjaks JCI Toompea ja JCI Toomemäe mestimisürituse, mille käigus ta organiseeris Tartus väga meeleoluka koosviibimise. Samal ajal oli ta juba ka innukalt asunud vedama JCI Nordic Inspiration konverentsi vabatahtlike armeed, võttes endale ametiks Admin planning coordinator, Volunteering. Nordic konverentsi kõige kiiremal ajal abistas Sandra ka Twinning is Winning ürituse korraldamist. Sandra tõi appi ka oma sõbrad ja organiseeris omal algatusel kogu ürituse logistika.
Täna juhib Sandra JCI Toompea heategevusprojekti, mille käigus aidatakse päästa ja renoveerida Tallinna Tondi Koolile kuuluv Riguldi mõis, kus korraldatakse puuetega laste suvelaagreid.

Väärtuslikkus JCI Estoniale
Meie näeme, et Sandra oli Nordicu üks alustalasid, Nordicu Hunt Kriimsilm. Temasuguseid tulihingelisi võitlejaid tuleb kojas hoida ning tunnustada. Nii väikese ajaga on Sandra suutnud korda viia juba väga palju tegusid, võime ainult oletada, mida tema võimete ja ambitsioonide juures ta veel saavutada suudab.
JCI Toompea tänab Sandrat selle pühendunud ja energilise aasta eest ning usub, et ta väärib tiitlit JCI Estonia Aasta Noorliige 2015!


JCI Toompea 2016

Kommentaare ei ole: