laupäev, 12. märts 2016

Auhinnaalbum:JCI Estonia Aasta LOM President 2015 nominent Raigo Raid

AUHINNA ALBUM: B1 JCI Estonia Aasta LOM President

Nominent: Raigo Raid
Esitaja: JCI Toompea

Sul jooksis mõte kokku? Sa ei saa projektiga hakkama? Sul on veinipokaal tühi? Helista Raigole, tema aitab!


Juhtimine ja juhiks olemise kunst
Raigo oskab juhtida. Ta ei ole ülemus kes nõuab, ta on kõige suurem sõber, kes toetab oma meeskonda ülesannete täitmisel. Talle meeldib rääkida, mõnikord kõrvalistel teemadel ja pikalt – aga ta on soe ja toetav inimene, kellega on puhas rõõm koostööd teha!

Raigo peamine mõte koja juhtimisel oma presidendi aastal on olnud see, et igale liikmele peab andma võimaluse. Igaüks peab oma mugavustsoonist välja astuma, midagi uut proovima ja selle kaudu ka arenema.

Igal õhtul pühendus ta tunde koja arengule. Lõpmatud telefonikõned, pikad e-kirjad, kokkusaamised Toompealaste ja teiste JCI’katega – Raigo oli 2015. aasta JCI Toompea koja mootor!

Koja liikmete osalemine üritustes ja projektides
2015. aastal oli JCI Toompea koda kõige aktiivsem! Korraldasime oma üritusi ja projekte – millest mõned on andnud inspiratsiooni ka teistele (nt. Twinning is Winning). Võtsime osa teiste kodade üritustest – olime väga suurte delegatsioonidega esindatud kõigil JCI Estonia üritustel, lisaks ka kohalike kodade sündmustel.

Tegime koostööd teiste kodadega – alustasime AK2016 ettevalmistust koostöös e-Kojaga, andsime oma panuse JCI Nordic Inspiration Conference 2015 õnnestumisele. JCI Nordic konverentsi korraldamises osales 18 Toompealast! Käisime rahvusvahelistel üritustel – Euroopa konverentsil kümnekesi, Maailmakongressil viiekesi, Maltal kahekesi, Jurmalas käis aga Raigo üksiJ

JCI Toompea eestvedajaks oli meie kallis president 2015 Raigo, kes alati helistas üle ja uuris kes on ühele või teisele üritusele minemas ning ta hoolitses ka selle eest, et kõik oleksid õigeks ajaks õiges kohas ja saaks ka vahuveini pokaali näpu vahele!

Projektide tulemused
Toompea kojal on palju sõpru, ka väljaspool Eestit. Ja meile meeldib oma sõpradega koos midagi teha. Sellest tulenevalt on ka enamus 2015. aasta projekte suunatud twinning-ule. Twinning is winning oli kahest üritusest koosnev mestimine JCI Nordic konverentsi ajal. Näitasime oma sõpruskodadele kui külalislahked me oleme – viisime nad suppi sööma konverentsi päevase programmi pausi ajal ja enne lõpupeo toimumist tegime kiire tuuri ja mõned dringid Eesti Tööstus- ja Kaubanduskojas. 2015. aastal külastasime oma sõpru JCI Stockholmist Battle of the Baltics ürituse raames, käisime külas JCI Kotkal ja JCI Mariehamnil.
 
2015. aastal tegime me kojaga ka koolitusprojekte. Exceli kasutamise põhitõed, avalik esinemine ja äriplaani kokkupanek – need teemad tõid kojale tulu, tõmbasid tähelepanu ja meelitasid kohale uusi huvilisi, kellest nii mõnigi on saanud JCI Toompea koja sõbraks või koguni liikmeks J

Väärtuslikkus JCI-le
Raigo liitus JCI-ga aastal 2004. Selle aja jooksul on tal olnud aktiivsemaid ja vaiksemaid perioode. Viimase kolme aastaga suutis ta aga JCI arengule väga palju kaasa aidata – rohkem, kui mõni teine kümneaastase karjääri jooksul.
Raigo võttis alati presidentide kokkusaamistel sõna ja pakkus oma mõtteid, ta julges oma avamust kaitsta ja hääletas alati oma südametunnistuse järgi. Ka siis, kui kõik teised olid teisel arvamusel J

Raigo lõi kaasa eri töögrupides ja pakkus rohkelt mõtteid JCI Estonia arendamiseks. Raigo kõige suurem väärtus seisneb selles, et Raigo tunneb kõiki. Mõnes kojas (ka JCI Toompeas) on 12 aastaga toimunud generatsioonide vahetused ja uued tulijad ei pruugi teada kõiki legende, mida armastavad rääkida kogenumad JCIkad. Raigo on suurepäraseks vahelüliks generatsioonide vahel.

Lisaks aga on ta ka üsna oluline lüli JCI Estonia tasandil – ta on pidevalt kontaktis teiste kohalike kodadega, tunneb nende muresid ja rõõme, aitab neid. Ja on alati teretulud teiste kodade üritustele.

Raigo Raid on JCI Estonia mootor, kes loob väärtust ka tulevikus!

JCI Toompea 2016



Kommentaare ei ole: