laupäev, 8. aprill 2017

Auhinnaalbum: JCI Estonia Aasta Senaator 2016 nominent Kadi Maldur

AUHINNA ALBUM B3 JCI Estonia Aasta Senaator


Nominent:   Kadi Maldur
Esitaja:        JCI Toompea

Kadi on JCI Toompea kõige värskem ja noorem senaator. Kui kaardimängus on kõige ihaldatum kaart Jokker, siis Kadi on kindlasti meie koja üks nn. ”Jokker”.  Kadi peale saab alati loota, ta ulatab alati abikäe oma suurepäraste ja geniaalsete ideede, välkkiirete ja originaalsete lahendustega.

JCI tulihingeline fänn
Kadi on tulihingeline JCI fänn ja vastutustundlik eluaegne liige. JCI väärtused ja põhimõtted on ka tema oma – ta levitab neid aktiivselt, kutsub sõpru kotta ja osaleb aktiivselt suurüritustel ning hoiab lippu kõrgel. Ta on alati kohal – olgu see kojalõuna, projekti koosolek, laste jõulupidu või JCI Maailmakongress, Kadi on kohal ja tema sära paistab silma!

Jokker!
JCI Toompea tähistas sellel aastal oma 25 juubelit. Üritus oli väga suurejooneline, kaasahaarav, meeleolukas, aktiivne, üllatusterohke – Toompea koja lemmik üritus 2016! Loomulikult oli Kadi selle ürituse üks alustaladest, kuid mitte projekti alguses, vaid hüppas paati alles siis, kui abi oli vaja kõige rohkem!
Kadi ei mõtle kunagi, kuidas ei saa mingit asja teha, vaid ikka positiivselt – kuidas saab ära teha ja seda ikka protsessi nautides!

JCI Toompea tunnustas Kadit tiitliga JCI Toompea Parim Senaator 2016!

Uute ideede generaator
Kadi jaoks oli senaatori tiitliga pärgamine väga suureks ja emotsionaalseks tunnustuseks. Ta ei ole midagi teinud vaid selle tiitli nimel, ikka oma südame ja vastutustunde järgi.
Tema algatas idee, et uued senatoorid võiksid korraldada tänuürituse vanadele senaatoritele, kes on avanud ukse selle tunnustuse saamiseks.

Kadi Maldur ja Raili Naris korraldasid ühise tänuvastuvõtu senaatoritele ja oma koja juhtkonnale JCI Estonia aastakonverentsi raames Eesti Loodusmuuseumis ”Külaskäik Seeneriigis!”


Kadi suudab liigutada mägesid, seda ikka mängleva kerguse ja väikese krutskiga! Temaga veedetud ajal on hing sees – nautige seda!         

Kommentaare ei ole: