laupäev, 8. aprill 2017

Auhinnaalbum: JCI EStonia Parim Kohalik Koda 2016 laureaat JCI Toompea

AUHINNA ALBUM
A10 JCI Estonia Parim Kohalik Koda
Laureaat:       JCI Toompea

Esitaja:           JCI Toompea

JCI Toompea jaoks oli 2016. aasta eriline, sest meie koda tähistas 25. sünnipäeva! Juubeliaastal võtsime ette suuri projekte ja arenesime hoogsalt. JCI Toompea hoolib ja tegutseb – anname tagasi ühiskonnale, panustame JCI Estonia arengusse, arendame oma liikmete oskusi, hoiame oma ajalugu ja väärtusi. Ja naudime protsessi, täiega! J

 2016.a möödus suurte projektide tähe all!
Suurejooneline JCI Toompea juubelipidu Toompeal.  Oma ajaloo jooksul on meie koda saavutanud palju ja see aeg on olnud täis põnevust, seiklusi, naeru ja pisaraid, just nagu filmis! Juubelit tähistasime suurelt – suurejooneline vastuvõtt Toompea kojale kohaselt Toompeal, intensiivne programm koos ekskursioonide ja networking’iga twinning kodadele, Toompea presidentide tänamine, tants varajaste hommikutundideni parima bändi muusika saatel ja äärmiselt soe afterafterparty Toompea vaateplatvormil – kus tõstes vahuveini klaase tervitasime päikest!

JCI Estonia aastakonverentsi korraldamine koostöös e-Kojaga. Suureks privileegiks oli korraldada koostöös e-Kojaga JCI Estonia aastakonverentsi „Lendame koos“. Kahepäevane intensiivne programm, mis innustas mõtlema suurelt, ja rohkelt meelelahutust pakkuv õhtune osa – osalejate tagasiside oli äärmiselt positiivne!


Videoprojekt JCI Toompea ajaloo salvestamiseks. Intervjueerisime kõiki varasemaid JCI Toompea presidente ja saime koja ajalugu ja legendid videolindile. 8 intervjuud, 25 presidenti, tohutu arv informatsiooni, seiklusi, mälestusi ja lugusid, millest võtta eeskuju!
Koolitusprojekt noortele. Meie oleme ettevõtlikud ja tahame oma ettevõtlikkust jagada – selleks andsime Tallinna Inglise Kolledži 10.klassi õpilastele 2 kuu vältel kursust „Ettevõtluse alused“! Koolitusprogrammi raames õppisid noored äri põhitõdesid, arendasid oma ideid ja kirjutasid elu esimese äriplaani, mida oli kaitsesid teiste õpilaste ja nõudliku žürii ees.

Lisaks aitasime korraldada merehooaja avapidu, tegime esimese Tallinna kodade ühise lõuna, käisime abiks Toidupangal, külastasime ettevõtteid, tegime sporti, käisime matkal, piknikul, loomaaias, tegime lahedaid koolitusi ja kohtumisi maailmamuutjatega, käisime JCI Balti ja JCI Euroopa konverentsidel ja JCI Maailmakongressil, tugevdasime suhteid twinning kodadega – ja tegime palju muud põnevat!
Osavõtt üritustest on läbi aasta olnud üle ootuste kõrge. Ja mis kõige tähtsam – iga meie liikme silmad säravad, ta on täis energiat ja entusiasmi! Iga liige on hea meelega valmis panustama koja projektidesse ja algatustesse – ühiste saavutuste rõõm on suur

Meie kasvame!
Meie jaoks jääb võitluses kvaliteet versus kvantiteet peale kvaliteet! Oleme väga valivad uute liikmete vastuvõtmisel – ja meil on hea meel, et aastakoosolekul võtsime vastu 6 uut liiget! Nendest kaks on JCI Toompea juhatuses ja kaks tegusevad JCI Estonia juhtkonnas. Aasta jooksul saime juurde ka kaks suurepärast senaatorit ja kaks auliiget.
Lisaks panustasime ka Eesti elanikkonna kasvusse – 2016.a sündis 5 Toompea koja beebit J

Sõbrad on meile olulised!
JCI Toompea koja jaoks on rahvusvahelised suhted väga olulised –meil on koguni 7 twinning koda! Eestisiseste ürituste puhul teeme eraldi üritusi, mis lisaks Toomemäe kojale (kes on meie ametlik twinning partner) tõmbab kohale ka kõiki teisi!  Iga rahvusvahelise ürituse raames teeme kokkusaamisi meie välissõpradega – lisaks käime neil külas ja korraldame ka ad-hoc kohtumisi, kui nemad sattuvad Eestisse või meie nende juurde.

Ja mis veelgi lahendam – meie sõprus kandub edasi ka järgmisesse generatsiooni J Nii näiteks mängivad JCI Toompea ja JCI Kotka koos eriti hea meelega!

JCI Toompea on sõpruskond!

Uhkusega võib tõdeda, et JCI Toompea on sõpruskond. Liikmed väärtustavad ja toetavad teineteist, Toompea mehed alati laulavad naiskodalastele naistepäevaks, me käime koos erinevatel üritustel ja veedame koos vana-aasta lõppu. Me usaldame üksteist ja oleme valmis panustama ühiskonna ja oma kalli koja arengusse – me julgeme püstitada ambitsioonikaid eesmärke ja mõelda suurelt! Sest iga liige teab, et ta selja taga on 25+ inimest, kes aitavad tähtede poole! J

Kommentaare ei ole: